Onze diensten & oplossingen

Gerichte oplossingen op maat – dat is QBENEFITS.

Als ondernemer krijgt u met veel verschillende zaken te maken die u veel tijd kosten, Wij weten dat u graag bezig bent met het bouwen aan uw onderneming en nemen u daarom een groot aantal zaken uit handen. U kunt op ons rekenen als het gaat om het inzichtelijk maken van uw zakelijke risico’s en beheren van uw verzekeringen. Daarnaast bieden wij hulp bij uw arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling en bieden wij u een proactieve verzuimbegeleiding.

Verzekeringen

Als ondernemer steekt u veel tijd en energie in uw onderneming. Voor de risico’s die het ondernemen met zich meebrengt heeft u vaak verschillende polissen afgesloten. Wij adviseren u over de risico’s op het gebied van brand, aansprakelijkheid, datarisk, transport, personeel en kredietverzekeringen. Verschillende risico’s kan uw onderneming mogelijk prima zelf dragen, zodat wij u adviseren geen verzekeringsoplossing af te sluiten. Indien er wel verzekeringen nodig zijn, dan gaan wij voor u op zoek naar de beste voorwaarden en scherpe tarieven zonder provisie.

Pensioen consultancy

Onze pensioen professionals zijn bekend met de wettelijke regels en mogelijkheden op pensioengebied. Voor zowel uw eigen ondernemerspensioen, als het (collectieve) pensioen van uw medewerkers kunt u een beroep op ons doen. Onze adviseurs maken de risico’s van oudedag, overlijden en arbeidsongeschiktheid inzichtelijk en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes. Wij beseffen dat pensioen vaak een ondoorzichtige en ingewikkelde materie is. Onze professionals zijn erop gebrand om helder en transparant te communiceren en op deze wijze pensioenvraagstukken een stuk leuker te maken!

Verzuimbegeleiding

Wij werken nauw samen met BeeActive Verzuimbegeleiding. Uw vaste casemanager van BeeActive begeleidt uw medewerker actief in het ziekteproces met als doel om uw werknemer spoedig en duurzaam te re-integreren. Daarnaast zorgt de casemanager ervoor dat uw onderneming aan de wettelijke verplichtingen voldoet. Iedere onderneming en werknemer is anders, waardoor u een persoonlijke aanpak op maat krijgt. Zo is het prettig om met uw casemanager kennis te maken en de activiteiten en verwachtingen van verzuimbegeleiding af te stemmen.

Risk management

Voor een gezonde bedrijfsvoering is het belangrijk dat u de risico’s goed in kaart brengt. Verschillende interne en externe factoren kunnen de continuïteit en waarde van uw onderneming in gevaar brengen. Risk management gaat veel verder dan het afsluiten van verzekeringen. Het maakt inzichtelijk waar de risico’s voor de onderneming liggen, hoe u deze kunt beperken of voorkomen en in hoeverre deze risico’s zelf gedragen kunnen worden of beter kunnen worden uitbesteed. Wij bieden u een uitgebreide risicoscan aan van een onafhankelijke risk consultant.

ADRES

Postbus 8007
1201 HA  Hilversum

Utrechtseweg 2
3732 GB De Bilt

TELEFOON

020 – 30 20 091

KVK & AFM

NL50580043

12039900

BTW

NL822818085B01

Contact    Contact

    Stuur ons een email of bel ons op 020 – 30 20 091.

    Not readable? Change text. captcha txt

    Start typing and press Enter to search